zaa's FotoPage

By: joy asbestos

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 6-Jun-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kenangan time konvo kat Poli

classmate sama2 bat toyo
nie masa nak p raptai
syok lak pakai baju putih nie....
View all 15 photos...
time yang paling best skali bila dah abis study.... X sangka lak dpt p konvo nie ngat kan melepas dah maklumla x pandaiii . Yang syoq skali dpt jumpa blik kengkawan y dah lama x jumpa syok gila....banyak perubahan y x disangka2. Tapi pling x syok tu my best prenn kak b x dak diap p london 7 bulan bru blik huhuhuh sian kat c'yah . kan dah janji nak sama2 p konvo, amik gambar, p jalan2 tp ari tu c'yah ngan member y x di sebut2 pon. sampai ati c'b. Tp x pa kan kita calling2 ari raptai pastu c'b bli kat c'yah rumah from london .


Wednesday, 23-Apr-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
Malam Pragraduan..

malu ler...
malam nie am skema abiss
time siap sblm nak pegii
View all 11 photos...
Nie yang best nie, ada mlm pragraduan lak. semua diwajibkan pakai baju cantik2 malam tu. Jng kata cantik terlebih cantik pon ada.. . Ha jng x tau, start dok bersiap dr kul 7.00 lg smpai la kul 8.00, dinner start kul 8.30. yang syok tu p dinner mlm tu naik keta... hahaha pinjam keta kak pinad depan umah tu..ala yang baik sngt2 tuuu.. kan kak b kan.... . Mana best pakai cantik p jalan kaki abis ilang la mekap...tu la y p pinjam keta org tuuu tp dah biasa dok pinjam pon p jalan2...Semua student dpt adiah buat kenangan bila tua nnt. Dah abis slelsai semua pakat p tangkap gambar kat atas pentas, punya la bz mlm tu asyik dok amik gambar jer. PAstu dah blik kul 12.00 lbih, pastu nak kena p buh minyak keta lak tp takut nak p lak memalam nie.. tetiba turun lak mamat umah atas nie ..apa nama dia ha... Apaci . Sbnarnyer x penah pon ckp ngan mamat nie cuma senyum jer bila terjumpa kat klas tp satu kos maklumla malu...terpaksa ler ajak dia g buh minyak. Dng segan silu sy ngan kak b pon ikut g gak buh minyak..atas keta nak smbang pon malu tp tpksa gak ler nnt boring lak...lepas malam tu trus kami jd kawannn...tu tang syokk
Tp yang pling syok... Kak B ampa kan minat kat Apaci....


Sunday, 13-Apr-2003 00:00 Email | Share | | Bookmark
Konvoi beramai-ramai ke rumah puan Azila di Lunas, kulim.

nie pic satu kelas kat umah puan
E' pon kalut nak amik gambar gak
am kekenyangan....
View all 11 photos...
Masing2 sonok nak p umah puan kat Lunas. Puan buat jamuan just for class SPP A only..untuk klsa lain p beli sendirii . Ari tu kami satu kelas konvoi dengan keta dan motor. Semou skli satu klas ada lbh kuang 50 org ler ..punya la penuh umahh puan sampai yang kena dok kat luar ler. Ari tu puan buat nasik ayam, satay mcm2 lagi ler...yang pasti kenyang ari tu makan free...Yang syok tu c'yah sewa keta x bagi tau kat mama pastu tu c'yah drive lak ke lunas klu mama tau mmg mati truss ler , tp bila dah blik bru bleh ceta kat mama y c'yah bwk keta p lunas, kena marah sat ja pastu ok ler sbb slmt blik pon.. .ayat mst power ...msa kat umah puan tu punya la amik pic smpai jemus ler..dah selesai semua kami pon blik dlm kul 3.00 ptg cam tu aaa. Bila dah blik semua kumpul kat flat umah sewa lak sbb dok plan nak p pdg kota jalan2 ngan kengkawan...lepas smua stuju bru la btolak dlm kul 4.00 tp sblm tu p umah shidah lu makan laksa sat pastu trus ker plaza gurney.... dok lepak sat jalan2, sembang2, tngkp gambar, gelak2 pastu trus ker pdg kota lama...ha kat situ singgah makan lagi punya la kecoh time tu bla boleh makan...tp y nie kena byar nyer...tp share ler...dok kat situ smpai kul 9.00 lbih la pastu trus blik ler ikut ferry....kul 11.00 dah kena p antar keta tkut x sempat lak nnt kena denda lak... Ari tu rasa cam famili lak ngan somo org...
Tp y pasti hari tu mmg syok abis..kan kak b kan...




Tuesday, 30-Jan-2001 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kenangan dr sem 1 hingga sem 4

konon2 study la nieee
malini tetiba jatuh lak
konon2 dok bat assg...
View all 7 photos...
rindu kat somo member..sama2 buat toyol pastu pagi2 p klas mst nya copy assg mat2 skema nie ...rela p klas awai smata2 nak copy. hai sbb tu x pandai2 smpai la nie.. sian kat diorang y pandai. dok kat kamsis lak mst tngok cd smpai tdoqq. makan pon main pesan kat org jer..kak b, diang, imah, ina, po'oh ramai lg la tu somo member kamcing gilaaa. Tp la nie x tau dah diorang p mana??? Tp x pa nnt kita start proses cari mencariii....


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net